michellesmat

Quesadillas med fetaost och spenat

Jag behövde verkligen åka och storhandla idag och kände absolut inte för att åka själv. Att åka och storhandla är nog det värsta min sambo vet, speciellt med mig haha! Han säger att jag springer iväg helatiden och han står bara där med vagnen. Försökte därför muta med han med ett supermellanmål idag, lite energi så han orkar lixom. Det blev quesadillas fyllda med fetaost, lök och spenat. Väldigt lyckat! I en ringlade jag i lite honung också, det blev så gott. Detta går verkligen otroligt snabbt, perfekt om du är sugen på något riktigt gott men inte har tid att laga mat.


Detta behöver du:

  • 4-5 st tortillabröd
  • 100g fetaost
  • 100g philadelphiaost
  • 1/2 röd lök
  • 250 g spenat
  • Smör att steka i

Såhär gör du:

Blanda fetaost och Phiadelphia i en skål med gaffel. Stek lök och spenat med en klick smör i stekpanna. Bred på ostblandningen på 4-5 tortillabröd. Lägg på lök och spenat. (Om du vill ha honung på kan du här ringla på lite honung) Vik tortillabrödet på mitten och tryck till. Stek tortillabrödet i stekpanna med smör, det bränns lätt så var uppmärksam. Stek knappt 1 minut per sida. Skär upp och servera medans de är varma. Servera med en sallad eller som dom är!

Lycka till ✨